NY PÅ SIDAN? BÖRJA HÄR!

Välkommen till Leva Fett – bloggen för dem som vill vara friska, starka och stolta!

 

Mitt namn är Ernst Robert Almgren 

Min livsfilosofi är enkel, ät mat från naturen – huvudsakligen från andra djur och drick rent vatten. Lyft tunga vikter och rör på dig så mycket som möjligt.

Lev spartanskt och fokuserat. Skala bort så mycket onödigt skit, prylar, människor och aktiviteter som möjligt, som tar tid från ditt verkliga syfte. För produktivitet följer jag min vän och samarbetspartner Dan Forslunds läror, läs mer här.

Utgå från verkligheten och inte från önsketänkande. Det innebär att jag tagit det röda pillret. All form av politisk korrekthet är bannlyst från denna sida. Om du är lättkränkt råder jag dig till att lämna denna sida omedelbart.

OM BLOGGEN 

Ledorden för denna sida är kvalitet framför kvantitet.

  • När ett rovdjur fällt ett byte går det alltid efter de fetaste delarna först. Eftersom den vet instinktivt att det är där den bästa näringen finns. För moderna människor kan detta översättas till LCHF eller paleo.
  • Människor är allätare och kan överleva på både grönsaker och animalisk föda. Men jag nämner rovdjur som exempel av en anledning, om du vill vara stark och fruktad som ett rovdjur – ät som ett rovdjur! Om du har kaniner eller bonoboapor som förebild rekommenderar jag en hemsida för veganer.
  • Den här sidan handlar om identitet. Du behöver inte förklara för ett lejon vad den ska äta eller hur den ska leva. Han vet vad och vem han är. Ett djur i fångenskap får nöja sig med vad dess ägare matar den med, ett rovdjur i frihet jagar sin föda själv. Om du vet vem du är och du kan din historia, vet du även hur du ska leva. Läs mer här.
  • Den här sidan handlar om självförbättring och styrka. Det är bättre att vara stark än att vara svag. Det är bättre att ha lite kroppsfett än mycket kroppsfett. Det är bättre att ha bra kondition och rörlighet än att vara långsam och stel. Den här sidan är ingen mötesplats för gnäll och självömkan utan en resurs för att bli starkare, friskare och bättre!

För mer information om mig och Leva Fett rekommenderar jag följande inlägg:

De tio bästa artiklarna på Leva Fett 

Om min utveckling från fet sockerätare till fit fettätare läs här.

Läs även Leva fett – en krigsförklaring

En tanke på “NY PÅ SIDAN? BÖRJA HÄR!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: