Om Leva Fett

Rovdjur går efter de fetaste delarna på djuret först, gamarna får resten. Att leva fett är ett mindset, att fokusera på det bästa livet har att erbjuda, det som ger oss extas, njutningar, sinnesro, självförverkligande och transcendens.

Det handlar om: att optimera din fysiska och mentala hälsa, inte för att vara duktig eller för att imponera på någon annan, men för att kunna leva fullt ut.

För vad spelar det för roll om du är rik, beundrad och inflytelserik om du är sjuk, trött och svag?

Det ena behöver inte utesluta det andra, men det är min övertygelse att det bästa livet börjar med dina tankar och när de omsätts i handling skapar de din verklighet.

Vem är jag?

Mitt namn är Ernst Robert Almgren, jag är bland annat medgrundare till sajten Maskulint.se som verkar för att hjälpa män att leva sina bästa liv. Men den här sidan skapade jag för både män och kvinnor som vill leva fullt ut (leva fett).

Hela mitt liv har varit kantat med allvarlig fysisk och mental ohälsa vilket tvingat mig att bli en livslång student av hälsokost, träning och andlig utveckling.

Det har tagit mig över 20 år av hårt arbete, fatala misslyckanden och självrannsakan för att vara där jag är idag;

Frisk, stark, vältränad och med en positiv inställning till livet. I ett lyckligt förhållande sedan 2015 och med tre underbara, friska och glada barn. Med ett rikt socialt liv bestående av andra män och kvinnor som lever sina drömliv.

Med ett livsuppdrag som går ut på att hjälpa andra människor att övervinna sina rädslor och nå sin fulla potential.

Vad är målet med Leva Fett?

För mig är framgång: att vakna med energi på morgonen, vara stolt över personen jag möter i spegeln och se fram emot dagen framför mig (för det mesta i alla fall), att kunna jobba med något meningsfullt och att kunna möta livets utmaningar med värdighet och ett stoiskt lugn.

Detta är vad jag strävar efter i mitt liv och som jag vill hjälpa andra att uppnå.

Disclaimer:

Jag är inte en utbildad psykolog, kostrådgivare eller PT. Jag studerar i skrivande stund för att bli KBT-terapeut, så fram tills min utbildning är avklarad är allt jag har att erbjuda min erfarenhet från 20 år av dedikerat arbete med personlig utveckling och efter att ha coachat ett dussintal män och kvinnor.

Jag anser att bevis på kompetens är viktigt i anlitandet av en coach, jag anser även att det är viktigt att anlita en coach man känner förtroende för, som har uppnått de resultat man vill se i sig själv och som har goda referenser från andra som hen har coachat (jag kommer lägga upp dessa inom kort).

Om du vill ha mig som din coach

Om du vill anlita mig för individuell coaching eller för ditt företag, för en föreläsning eller seminarium, kan du kontakta mig på robertalmgren@live.se eller på min personliga hemsida ernstrobertalmgren.com via formulär och berätta vad du eller ditt arbetslag vill uppnå.

Väl mött och som alltid – Lev Fett!

%d bloggare gillar detta: