LEVA FETT – En krigsförklaring!

Det här är min avsiktsförklaring med leva fett och därmed indirekt en krigsförklaring mot samhällets lögner om kost, hälsa och träning. Syftet med denna blogg är att förmedla sanningar om vår sanna natur och levnadsvillkor och hur du rent praktiskt kan applicera dessa i ditt eget liv!
image

Sanningen är att du kan bygga en fysik värdig en grekisk gud utan kosttillskott, proteindrinkar eller dyra gymmedlemskap. De flesta framgångsrika kroppsbyggare, dietister och gymägare vet detta, men säger inte något för att de vill tjäna pengar på din okunskap. Eller för att de vill behålla sanningen för sig själva. 

Vi människor är naturligt födda jägare. Och att vi behöver löpband lika mycket som en örn behöver glasögon. Vi behöver multivitaminer lika mycket som leoparder behöver löparskor. Och kaloriräkning lika mycket som en schimpans behöver en revisor? Det finns ett lättare sätt att leva, där vi inte riskerar att drabbas av ”moderna välfärdssjukdomar” som diabetes, högt blodtryck och cancer.

Du kan gå ned i vikt utan att behöva vara hungrig. Bygga muskler utan att häva i dig mängder med proteindrinkar. Bota depression. optimera din sömn, potens och hjärnkapacitet. Utan några mediciner bara genom att äta naturlig mat.

Den här sidan riktar sig till dig som:

1. De som vill skapa och upprätthålla bästa möjliga hälsa utan att behöva räkna kalorier eller spendera fler timmar om dagen på gymmet.

2. De som lider av övervikt eller någon annan ”modern sjukdom” som depression, högt blodtryck, IBS och autoimmuna sjukdomar bland många andra. Som redan prövat allt och vill testa något helt annat som ingen inom den etablerade vården skulle våga råda dig till. Men som redan revolutionerat tiotusentals människors liv.

3. Den som vill höja sig över massan. Som inte accepterar medelmåttighet. Den som vill bygga massiv styrka, storlek och uthållighet. Som inte vill ta oreglerade kosttillskott eller olagliga substanser eller mediciner för att bli den bästa versionen av sig själv.

Media, skolan och läkarkåren har ljugit för dig hela ditt liv om vad som är bra och dåligt för din hälsa. Och dina föräldrar som är uppväxta i samma falska verklighet samma har också omedvetet hjälpt till att fostra dig i dessa lögner.

image

Fick du lära dig att man bör äta fem skivor bröd om dagen? Att människor blir feta för att de är lata och inte rör på sig tillräckligt? Att det är fett som är det största hotet mot din hälsa? Att du måste äta var tredje timma och att allt handlar om att räkna kalorier? Har du har hört detta under din uppväxt. Eller kanske nyligen från någon ”hälsoguru” i Expressen som i hemlighet är sponsrad av Coca cola?

Om du redan genomskådat dessa lögner från etablerade (köpta) läkare, medier och skolan så är du redo att dyka rakt in i de senaste artiklarna på Leva Fett. Om inte kanske du börja med att läsa om min resa här. Eller besöka kostdoktorn.se eller någon annan sida som belyser dessa samhällslögner.

Jag är ingen läkare, forskare eller kändistränare. Men Jag har ägnat större delen av mitt liv åt att granska och konfrontera ”etablerade sanningar” i samhället. Först som politisk ledare och ideolog där jag förutspådde det mesta som händer idag i vårt land för över 15 år sedan. Därefter genom att studera religion och evolutionär psykologi samt personlig utveckling i flera år.

Och nu genom att söka efter sanningen om kost, träning och hälsa. Bortom politiska floskler, mossiga nutritionister och nyandliga charlataner från svenska damtidningar som lurar på människor sockerstinna hälsokurer, tillsammans med kristaller och andeutdrivning.

Jag har tampats med övervikt, depression, autoimmuna sjukdomar och allergier mm hela mitt liv. Efter att ha fått nog av den allmänna vårdens inkompetens, forskarvärldens motstridiga budskap och samhällets söndertjatade floskler, valde jag att rikta allt mitt fokus på att finna den ultimata livsfilosofin vad gäller kost träning och mindset. 

För mig handlar det här om mer än opinionsbildning, att vinna nya läsare eller att skapa en vinstdrivande verksamhet. Det här är min personliga mission för att bli den bästa versionen av mig själv, därför är jag min egen försökskanin och allt jag skriver här applicerar jag i mitt eget liv.

Jag har gått från att vara kraftigt överviktig med flera följdsjukdomar och på gränsen till mental kollaps, till att bli av med nästan allt överflödigt fett, bygga en massiv fysik och gått från att ha ätit så mycket som 15 mediciner om dagen till att idag vara helt fri från mediciner. På vägen har jag delat med mig av mina fynd till flera andra som i många fall också nått fantastiska resultat i sina egna liv.

Jag startade från början den här bloggen för att skriva om min personliga resa mot en bättre hälsa och tävlande. För att dokumentera vad jag lärt mig på vägen och för att kunna hjälpa andra på samma resa. Men med tiden har jag valt att enbart fokusera på kärnfulla inlägg utan personliga utläggningar. Som jag själv hade behövt för tio år sedan när jag började engagera mig i dessa frågor.

Eftersom jag inte rekommenderar kosttillskott, proteinpulver eller några andra produkter erhåller jag inte heller några sponsorer. Om du gillar innehållet på leva fett hoppas jag att du vill hjälpa till att sprida kunskapen genom att rekommendera sidan till dem du känner.

image

Om du en gång smakat sanningen så sväljer du inte lögnen. På den här sidan serveras sanningen utan några sötningsmedel eller hemliga tillsatser, med en stor portion naturligt välsmakande fett!

Författare: Ernst Robert Almgren

Medgrundare till Maskulint.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: